Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-03@13:00:55 GMT

قهرمانان كوچك همچنان در گيشه موفق عمل مي‌كند

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۹۸۸۸

قهرمانان كوچك همچنان در گيشه موفق عمل مي‌كند

 گروه سینما و تلویزیون: فيلم قهرمانان كوچك اثري از سينماي كودك به كارگرداني حسين قناعت توانسته از ابتداي اكران تا به حال نظر مثبت كارشناسان را به خود جلب كند؛ فيلمي كه به گفته كارگردانش مخاطباني از سن سه ساله تا پيرمرد 90 ساله داشته است. استقبال نسبي از اين فيلم نيز تا حدودي ادعاي كارگردان را ثابت مي‌كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش بولتن نیوز به نقل از جوان آنلاین، غلامرضا فرجي، مدير دفتر پخش و بازاريابي حوزه هنري  درباره فروش فيلم «قهرمانان كوچك» گفته: فيلم با اقبال خوبي از سوي مدارس و خانواده‌ها مواجه شده است و هم‌اينك فروش فيلم به 2 ميليارد و 50 ميليون تومان رسيده است كه براي فيلمي با موضوع كودك و نوجوان بسيار خوب است.


به گفته وي فيلم سينمايي «قهرمانان كوچك» در حال حاضر با 20 سالن سينما در تهران و 50 سالن سينما در شهرستان به كار خود ادامه مي‌دهد.  كارگردان اين فيلم چندي پيش در گفت و گو با «جوان» در پاسخ به اين سؤال كه رعايت چه مؤلفه‌هايي منجر به اين شده كه تماشاگران از فيلم استقبال كنند، به اين نكته اشاره كرده بود كه سينماي كودك براي او جدي است: «من به سرگرم كردن بچه‌ها فكر كردم و براي بچه‌ها فيلم ساختم، به نظرم سينماي كودك سينماي خانواده است، اگر فيلمساز كودك بتواند همه خانواده را به سينما بكشاند و همه اعضاي خانواده راضي از سالن بيرون بروند كارش را خوب انجام داده است.

من اصلاً به اين فكر نكردم كه افراد نخبه را به سينما بكشانم، قصد نداشتم حرف فلسفي بزنم، دنبال درشت‌گويي نبودم، اينها را مي‌گويم چون واقعاً فيلمسازاني پيدا مي‌شوند كه ادعاي سينماي كودك دارند، ولي براي ديدن فيلم‌هاي آنها بايد چند كلاس فلسفه گذرانده باشي وگرنه چيزي از فيلم متوجه نمي‌شوي. معتقدم فيلم سينمايي بايد بتواند با همه اقشار ارتباط برقرار كند، سينما هنر عامه‌پسند است، يك فيلم خوب فيلمي است كه بتواند با همه سنين ارتباط برقرار كند، هم كودكان و هم بزرگسالان آن را ببينند و بفهمند و رابطه برقرار كنند‌. اگر بزرگسالان فيلم را دوست نداشته ‌باشند باز يك جاي كار مي‌لنگد.


   يك كمدي- رزمي در ژانر كودك


اين فيلمساز كودك در پاسخ به اين سؤال كه خلق قهرمان چقدر مي‌تواند در سينماي كودك داراي اهميت باشد اينگونه توضيح مي‌دهد كه: «‌قهرمان بايد وجود داشته باشد تا بچه‌ها با فيلم همذات‌پنداري كنند، بايد خودشان را جاي شخصيت‌ها بگذارند و با آنها پيش بروند، وقتي شما شخصيتي جذاب و موفق ارائه نمي‌دهيد قاعدتاً نبايد انتظار داشته باشيد مخاطب با فيلم شما ارتباط حسي برقرار كند، اگر كاراكتر جذابيت نداشته باشد مخاطب آن را پس مي‌زند، هيچ شخصيتي نبايد خنثي باشد، ما در سينما يا قهرمان داريم يا ضد‌قهرمان، جدال ميان اين دو است كه داستان را جلو مي‌برد. در فيلم، ما دو كاراكتر كودك تكواندوكار داريم كه كمربند مشكي دارند. فيلم در واقع يك كمدي- رزمي در ژانر سينماي كودك است، ساخت چنين فيلمي در سينماي ايران بي‌سابقه است.»


 در خلاصه داستان فيلم آمده است: چهار كودك و نوجوان هفت تا 11ساله تكواندوكار، كه پدرانشان، كارگران يك كارخانه توليد لوازم التحرير در شُرُف تعطيلي هستند، براي جلوگيري از بي‌كاري پدرانشان و گير انداختن قاچاقچيان اين كالا، كه در واقع عاملان اصلي اين تعطيلي هستند، به تعقيب آنها مي‌پردازند و ماجراهايي شاد، اكشن و سرگرم كننده را رقم مي‌زنند و...

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟

طبق آخرین اظهارات وزیر ارتباطات، سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ضوابط و تعرفه‌های تماس تصویری تصویب شد، اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بوده و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند، بعضی از مردم نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برقراری تماس تصویری از طریق تلفن همراه در ایران سابقه چند ساله دارد که برای بار اول توسط یک اپراتور تلفن همراه مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت که با گذشت مدت زمان اندکی به دلایلی و مخالفت‌های گوناگون این طرح متوقف شد؛ البته پس از این موضوع بارها وعده داده شد که این مشکل به زودی حل می‌شود اما به دلیل متوقف ماندن آن برای چندین سال، مردم برای دسترسی به این قابلیت به شبکه‌های اجتماعی و نرم افزارهای موجود که این قابلیت در آنها فعال است مراجعه کردند.

درنهایت این سرویس در آن زمان راه‌اندازی نشد تا اینکه اواسط سال ۱۴۰۱ وزیر ارتباطات خبری جدید در این زمینه اعلام کرد که به گفته او این سرویس در یکی دیگر از اپراتورهای تلفن همراه به صورت آزمایشی راه اندازی و با تولیدکنندگان گوشی هم رایزنی شده است.

به عبارتی همراهی تولیدکنندگان گوشی مهم‌ترین لازمه راه‌اندازی این سرویس است و برخی از تولیدکنندگان گوشی باید این قابلیت را بر روی گوشی‌هایی که در ایران موجود است، فعال کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده و اعلام کاربران، سال گذشته این قابلیت برای برخی از مدل‌های گوشی هواوی، شیائومی و سامسونگ فعال شد و اپراتور مذکور (همراه اول) پیش پیام‌هایی مبنی بر راه‌اندازی این سرویس به برخی مشترکان ارسال کرد. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری این اپراتور باید هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE و سیم کارت هر دو مشترک سیم‌کارت هر دو مشترک USIM باشد. همچنین حتماً این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد و تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی کند.

علاوه بر موارد گفته شده باید تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد. کاربران برای استفاده از این سرویس نیازی به نصب نرم‌افزار توسط برقرار کننده و دریافت کننده تماس ندارند و تماس صوتی برای هر دو مشترکین دائمی و اعتباری قابل استفاده است.

در این رابطه اخیراً عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره نسل جدید ارتباطات تصویری بدون اینترنت توضیح داد: در سال ۱۴۰۱ کمیسیون تنظیم مقررات شرایط، ضوابط و تعرفه‌های تماس صوتی را از طریق شبکه LTE بدون نیاز به اینترنت، تصویب کردیم.

وی افزود: اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بود و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند؛ بعضی از مردم عزیز نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند اما گوشی‌هایی که در داخل کشور تولید می‌شود، به دلیل اینکه لایسنس‌هایی که گوشی‌های خارجی دارند را فراهم می‌کنند و می‌توانند این قابلیت را فراهم و ارائه کنند و مردم عزیز این قابلیت جدید را سبد خدمات ارتباطی داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره هزینه آن تشریح کرد: تعرفه‌ای وضع شده شبیه به تعرفه صوت است و خیلی عدد بالایی نیست و امکان تماس تصویری با کیفیت فراهم می‌شود.

موضوعی که برخی از اپراتورهای ارتباطی هم به آن اشاره کرده‌اند و در واقع بر اساس پیگیری‌های انجام شده این سرویس از دو سال گذشت توسط اپراتور اول تلفن همراه فعال شده اما مشکل وندورها هستند. در واقع این سرویس بر روی وندورهای خاصی جواب می‌دهد و باید به وندورهای خارجی به توافق برسیم که این امکان را باز کنند؛ اما گوشی‌های داخلی مشکلی در این زمینه ندارند.

کد خبر 749945

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • دورتموند در وستفالن به پاری‌سن‌ژرمن باج نداد!
  • فقط از مسی برآمده بود؛ رکورد فوق‌العاده جیدون سانچو در لیگ قهرمانان اروپا / عکس
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)